666058.jpg

Jessica soitti pianoaan ja mietti. Mitä nyt voi tehdä kun Elisabeth ei ole kaupungissa? "Koulu loppuu vasta ensi viikolla, pakkohan täällä nyt jotain seuraa on olla!" Hetken mielijohteesta hän soitti Katielle ja pyysi tätä kanssaan shoppailemaan.

666059.jpg

-Katie.. Koulussahan on ne missikisat jotka järjestetään aina joka vuosi?
-Niin...?
-Voitko osallistua niihin mun kanssa?
-No.. okei.
-Hyvä! Mä ilmotan meidät huomenna!

------

666060.jpg

Katona Katie oli hermostunut. "Miksi Jessica halusi yhtäkkiä olla hänen kaverinsa? Hänellähän oli monta suositumpaakin kaveria kuin minut. Minä en edes halua niihin typeriin kisoihin, mutta..suosion vuoksi teen mitä vaan." Katie todellakin halusi olla suositumpi koulussaan, kukapa ei.

666067.jpg

"En varmaan voita niitä kisoja, mutten ainakaan nolaa itseäni. Ainakaan jos laitan hieman meikkiä ja..."

------

666069.jpg

-Tervetuloa jälleen jokavuotisiin, epävirallisiin kauneuskilpailuihin. Muistakaa, että ihmisessä ratkaisee aina sisäinen kauneus! Voittajan valitsee oppilaiden arvonnalla valittu viisihenkinen raati. Onnea kisaan! Ensimmäinen kilpailija on Jessica McAdams!

666071.jpg

Jessica käveli lavalle varmoin askelin. "Voitin viime vuonnakin, kyllä se onnistuu tänäänkin!" Jessica oli miettinyt asuaan tuntikausia ja oli hyvin varma voitostaan.

-Raati, muistakaa sitten äänestää minua, hän ilmoitti samalla, kun lähti lavalta.

666073.jpg

Katie oli myös miettinyt asuaan huolella. Hän oli lainannut äitinsä vanhan t-paidan ja kihartanut hiuksiaan aamulla niin kauan, että melkein myöhästyi. Hyvin epävarmoin mielin hän asteli lavalle ja väänsi huulensa jonkinmoiseen hymyyn. Ehkä liiankin pian hän asteli pois lavalta täristen jännityksestä.

 

Pian koitti se kaikkien odottama hetki, tulosten julkistaminen. Tuomariston puheenjohtaja karautti kurkkuaan ja ilmoitti: Voittaja on.. Katie Cookson!