519085.jpg

Tässä onnettomassa talossa, joka oli palvellut jo muutamaa sukupolvea asui onneton perhe.

519089.jpg

Perheen "päänä" oli Tom. 32 -vuotias mies, joka kohtasi "elämänsä rakkauden" 18 vuotiaana. Hannah tuli raskaaksi ja velvollisuuden tuntoisena miehenä Tom meni Hannahin kanssa naimisiin. Kuitenkin muutaman onnellisen vuoden jälkeen Hannah kuoli auto-onnettomuudessa, ja Tom jäi yksinhuoltajaisäksi. Hän on yrittänyt etsiä naista rinnalleen, mutta ketään ei juuri kiinnosta köyhä mies ja ärsyttävä teinityttö.

519108.jpg

Carolyn oli todella sievä ja musikaalinen tyttö. Pienenä hän oli paukutellut kattiloita ja kansia, kunnes isä osti hänelle ihka oman pianon. Sitä tyttö jaksoikin pimputella vuosia, kunnes meni vahtimaan naapurin lapsia ja ansaitsi tarpeeksi rahaa omaan kitaraan. Carolyn ei liiku koulun suosituimpien tyttöjen seurassa, mutta hänellekkin riittää innokkaita poikaystäväehdokkaita, vaikka hän ei sitä itse tiedäkkään.

519113.jpg

Uskotun ystävän puutteessa Carolyn on alkanut kirjoittaa päiväkirjaa. Niitä onkin tullut täyteen jo kuusi. Päiväkirjoissa hän kertoo, kuinka hänellä menee huonosti ja kuinka hän salaa säälii isäänsä.